2011-07-04
 10:59:06

Göteborg-dag 1 & 2. / Inez

Vi bodde i ett "delat rum" med andra människor, som i det här fallet visade sig vara två illaluktande tyskar med campingpackning..de kollade lite snett på oss när vi kom in med våra rullväskor. Haha.Heejsan!
Det var riktigt länge sen. Har nämligen inte prioriterat datorn nu när det är sommarlov och det finns såå mycket annat skoj man kan göra. Till exempel åka till Gbg, vara med pojkvännen eller jobba på en skeppskrog.

Men nu tänkte jag iallafall berätta lite om våran tripp till götet.

Dag 1- Efter mindre en en timmes sömn tog vi nattbussen kl.04:00. Tåget gick kl.06:00 så vi var framme i Göteborg lagom till att vi fick checka in på vandrarhemmet. När vi hade gjort det så letade vi reda på parken där festivalen "Where the action is" låg, hämtade ut festivalarmband och gick och käkade på BK. Resten av dagen tillbringade vi tillsammans med glatt festivalfolk, riktigt bra musik och ja, allt som hör därtill. Dagens höjdpunkter var Coldplay men Paulo Nutini var också riktigt bra.

Dag 2- Efter en god nattsömn i vårat delade rum, tillsammans med två tyskar och två andra trevliga tjejer så var vi pigga och glada igen. Vi köpte med oss mat, en karta och till spårvagnen ut till Saltholmen. Det var varmt och klartblå himmel så dagen gick mest åt till att chilla i solen, prata med göteborgare och nästan bada i havet (kom inte längre än till midjan, hihi).
Sedan tog vi spårvagnen tillbaka tillsammans med lite trevligt folk, åt på BK och vandrade runt i götet.


På kvällen dag 2 tog batteriet på Moas kamera slut så då fotade vi med min engångskamera. Resten av bilderna får ni alltså se när jag har framkallat dem.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: