2012-01-19
 13:29:36

Gårdagen. / Inez

Hej på er!
Är hemma idag eftersom att jag känner att jag håller på och bli sjuk..försöker därför motarbeta det genom att stanna hemma för att vila och dricka mycket vatten. Igår hade jag en så himla bra födelsedag!..eller större delen av eftermiddagen var jag mest sur haha. Jag fick nämligen veta att jag skulle in till stan och äta middag med familjen på kvällen. eftersom att jag fick följa med Adam på hans fördelsedagsmiddag så var jag tvungen att fråga om han skulle med. Han spelade helt ovetande om vad jag pratade om och jag ringde därför och bjöd in honom. OCH vet ni vad han säger? JO "nej jag kan inte, jag ska på ett fotbollsmöte" (med ett lag han har tränat med 1 (!!) gång och som spelar i div 7 typ). Förstår ni då varför jag blev sur? Haha. Jag smsade honom och ringde honom typ tusen gånger men han svarade inte så jag blev verkligen skitsur, skrev saker som "ska du prioritera att gå ett fotbollsmöte framför min födelsedag?".
Men när vi väl kom fram till restaurangen där vi skulle käka så ser jag att släkten också är där. Då blev jag jätteöverraskad och glad. Men det var inte slut där, för när jag hade satt mig ner så kommer även Adam, Johanna och Moa in på restaurangen. Han hade därför lurat mig hela dagen. hahah gud vad jag blev glad! Vi åt sedan en jättegod 8 rättersmiddag och hade det trevlig hela kvällen. Fick även jättefina presenter av alla (fast de är värda ett alldeles eget inlägg tycker jag)!


Här är sms och facebook inlägg som jag skrev när jag dampade på att han "inte skulle komma"Här är lite dålig mobilbilder från kvällen..bättre än inget


Johanna, jag och halva Sarah. Bilder på mina första dagar av mitt liv som jag fick av farmor.Johanna, jag, Sarah och Hanna (kusin). Maten skickas runt för full rulle..


Jag


Jonathan (kusin), lillebror haha, Adam och Moa.


Mamma, farmor, Moster och Morbror..


Jag, Adam, Moa och Johanna. På väg hem.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: