2011-12-23
 12:00:46

JullovsnjutARN. / InezTjooo!

Ser att Moa håller på med någon slags årsresumé, fint! Själv ligger jag i soffan och degar, precis som man ska på jullov.

Igår bloggade jag ingenting, hade fullt upp hela dagen. Först var vi och köpte/fixade julgranen sen åkte jag och pappa och sa upp mitt gymkort (jag ska byta gym). Efter det gick jag till Täby centrum och köpte julklappis till Adam (såå himla fin, vill också ha den!!), när pojken hade slutat jobba åkte han och hämtade mig där och vi åkte vidare till frisören och fixade till hans frilla. Efter det åkte vi hem till mig och åt en supergod middag innan vi åkte hem till honom och träffade hans mormor och morfar. Sedan åkte vi hem till mig igen och slog in massa julklappar. Haha, jiises vilket flängande det blev kände jag, fram och tillbaka.

Idag har jag inte alls lika mycket planerat. Rättare sagt ingenting förrutom att jag ska försöka släpa mig ut på en promenad med hunden, baka julköttbullar och slå in resten av alla julklappar. Julklappshögen börjar börjar växa lite nu, hihi.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: