GÖTEBORG!! / Moa (inez springer runt i huset)

Publicerat: 2011-06-27 | 20:51:51 i inez&moaNu håller vi på att packa/ packa om (hehe tog me lite för mycket..)
För er som inte vet ska vi åka till göteborg i tre dagar dels för att vi ska gå på Festivalen Where The Action Is och dels för att vi älskar göteborg. Så imorgon blir det festival och sen blir det två dagar att göra de vi känner för på.
Tåget till Göteborg går klockan 6 i morgon på morgonen så vi kommer va tvungna att åka nattbussen in till stan :P
Vi kommer inte ha tillgång till dator där men ni får se bilder och höra allt sen istället ;) Ha de så bra


Äntligen på väg/ Moa.

Publicerat: 2011-06-27 | 13:10:23 i Moa


Nu är min överfulla väska packad och om tio minuter ska jag släpa med mig den ner till bussen och åka hem till inez för imorgon åker vi till göteborg!!! :D  Haha kände att jag inte kunde lämna håkan-påsen hemma... vore liksom... fel. haha, men vi hörs lär ju blogga hos inez sen ;)

gullig tjej de där... / Moa.

Publicerat: 2011-06-26 | 21:53:03 i Moa
Haha måste berätta en rolig kommversation mellan mig och evelina i helgen...

Jag
- Asså de e heeeelt sjukt men under veckan jag var i Spanien såg jag 3 killar som saknade en arm, liksom hur stor är chansen att man lyckas se tre på en vecka!! :O

Evelina
- (ser lite fundersam ut).... Vilken arm?

Jag
- VA? vadå vilken arm?

Evelina
- jaa asså, de vore ju liksom jobbigt om man vore högerhänt och bara har vänster arm kvar..


Hahah gu va jag skratta, hade förväntat mig en reaktion typ.. Va :O eller nej va hemskt.. och istället får jag ett "vilken arm?" haha.

Like / Moa.

Publicerat: 2011-06-26 | 21:43:32 i Moa

Hej vänner nu är jag tillbaka efter en helg på landet. Vi har haft det jätte mysigt och eftersom ingen av oss brukar fira midsommar på något speciellt sätt uppfyllde vi en riktig svensson-midsommar. Haha vi gick runt med gummistövlar och träskor och plockade blommor, hängde vid dansbanan, gick promenader mitt i natten och hade de allmänt bra ;) Idag när jag kom hem åkte jag och mamma förbi arninge en sväng fick med mig en ny kofta och lite annat från h&m.. men framför allt spontan köpte jag den digitalkamera. Har ju min system men den är så klumpig så tänkte att de kunde va skönt med en mindre som man kan ha med överallt och inte va så rädd om :)
Ikväll är min syster hemma och så ska passa på att träffa henne för sen kommer vi inte ses på 6 veckor för hon ska till asien mer än en månad och sen är jag iväg. Ni får ha en jättebra kväll så hörs vi :) puss

Världens finaste pojke. / Inez

Publicerat: 2011-06-26 | 17:49:09 i Inez


3 månader och 11 dagar <3

Midsommarhelgen. / Inez

Publicerat: 2011-06-26 | 17:02:18 i Inez

heeej!

Har helt ärligt inte haft en tänke på att blogga den här helgen. Men jag har haft sååå mysigt och såå kul. Bästa helgen på länge!

I Torsdags provjobbade jag först, vilket gick bra så nu ska jag jobba den största delen av sommaren. Fun for me..haha nejrå det kommer nog bli kanoners! Efter jobbet kom Adam och så "flyttade vi in" i huset som vi fick låna av våra snälla grannar (världens havsutsikt!!).

På midsommar kom det lite gäster. Adam och jag fixade med femkamp och sen åt vi mat, kollade på folk som dansade runt stången och hade det allmännt gött!

igår så jobbade jag från 12 till halv 10, sen var jag heeelt slut så när jag kom tillbaka till Adam så tog vi det bara lugnt. Badade och drack te. Mys!

hejsålänge / Moa.

Publicerat: 2011-06-23 | 19:00:06 i Moa

Nu åker jag och evelina ut till landet för i morgon ska de firas midsommar :) kommer inte kunna blogga tror jag vi hörs! :)

FiN_TjEJ_94-LeKEr_CoOL / Moa.

Publicerat: 2011-06-23 | 11:50:09 i Moa

Så himla snygg.. eh ... ah.. har övat på mina poser länge, speciellt den med peac-fingrar alltid lika svårt att veta vilka de är... eh.. he-he.

Har precis dragit mig upp ur sängen och sitter och dricker te. Lollo (min syster för er som inte vet) har lärt mig hur man tvättar haha och snart ska jag åka hem till min kära evelina som jag inte träffat på 2 och en halv vecka, håller på att längta ihjäl mig! puusss

Provjobba på skeppskrogen. / Inez

Publicerat: 2011-06-23 | 11:01:39 i Inez

Ännu en bild från Turkiet..ni kommer nog få plågas med dom ett tag framöver :)

Igår kväll åkte vi ut till Ljusterö så nu sitter jag här och ska snart åka och provjobba på skeppskrogen i Linanäs. Pirrigt..hoppas det går bra! :S

@Moaplace. / Inez

Publicerat: 2011-06-22 | 11:50:23 i Inez
Hejsan!

Nu är jag hemma hos Moa och väntar på att hon ska duscha klart. Sedan jag kom hit har vi kollat på dessies musikvideo, haft presentbyte (jag fick en jättefin ring!!!) och ätit yoghurt.
Så fort Moa är klar så ska vi åka hem till mig.

Finns inte så mycket mer att tilllägga. / Inez & Moa

Publicerat: 2011-06-22 | 11:01:29 i inez&moa
God morgon Moa! / Inez

Publicerat: 2011-06-22 | 09:14:53 i Inez

Jag och Sarah sista kvällen

Boooring..funtar på att åka hem till Moa och väcka henne :) Ja det ska jag nog.

Den långa (korta) vägen dit. / Inez

Publicerat: 2011-06-22 | 08:00:09 i Inez


Japp, det var vägen till Turkiet och Kusadasi. Vi har tagit ugefär 250-300 bilder så jag tänkte att jag lägger upp bilder från resan lite i omgångar.

Flygresan hem igår gick jättebra. Var hemma ungefär vid kvart i fem och 30 min senare hoppade jag på "Adams buss" hem till honom. Haha. Men jag hade saknat honom mycket så det var kul att träffas igen.

Annars kom jag hem för ungefär 45 min sen och nu sitter jag bara och väntar på att Moa ska vakna..lär få vänta några timmar..haha.


Mooorgoon/ Moa.

Publicerat: 2011-06-21 | 13:33:58 i Moa


Mummmmmmms min smoothie blev en is-slush eftersom jag inte orkade vänta på de frusna bären att tina.. Har sovit ut, ätit frukost, gått ut med hunden.. Nu ska jag fortsätta min dag. Vi hörs :)

DE SOM HÄNDER MEDAN MAN ÄR PÅ JOBBET!!/ Moa.

Publicerat: 2011-06-20 | 18:58:19 i Moa


Kommer hem från jobbet och ser de här.. WTF liksom?? hahaha jag dör lite när jag ser de här!!!.. Och nej jag glömde inte att logga ut... har inte kommit på hur man gör :P haha så sjuuukt otecknisk så de inte finns... och så ska man föreställa media-barn hehe *stelt*

RSS 2.0